Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@05:09:36 GMT

عادل آذر: کرونا ۸۴۰ هزار شغل را در ایران تعطیل کرد 

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۵۳۷۹۷

عادل آذر: کرونا ۸۴۰ هزار شغل را در ایران تعطیل کرد 

به گزارش ایرنا، عادل آذر روز سه شنبه در همایش ملی مدیریت کسب و کار در شرایط بحران به میزبانی دانشگاه کردستان که به صورت مجازی حضور داشت افزود: برای بازگشت این مشاغل به حالت اولیه قبل از تعطیلی، ۴۸ هزار میلیارد ریال پول لازم است.

وی یکی از موضوعات مهم در بحران های سلامت را شیوع کرونا اعلام کرد و اظهار داشت: با وجود اینکه کسب و کارهای مبتنی بر فضای مجازی در دوران شیوع کرونا فعال شد ولی مشاغل خدمات عمومی وضعیت خوبی نداشت و بیشتر آنها تعطیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آذر، رستوران ها، مراکز گردشگری، تالارها و آرایشگاه‌ها را از جمله مشاغل خدمات عمومی به مردم برشمرد که ضر و زیان بسیاری به واسطه کرونا متحمل و یا کاملا تعطیل شد.

وی با بیان اینکه استان کردستان به عنوان استانی گردشگرپذیر قطعاً از شیوع کرونا بسیار متاثر شده است، یادآور شد: تعریف ما از بحران و عدم اطمینان، تحت تاثیر پدیده نوظهوری مانند کرونا تغییر یافت و در ایران با وجود اینکه ۱۰ سال است که پیش بینی‌هایی انجام گرفته، بیشتر آنها با محوریت غلبه بر قصه تحریم‌ها، فشارهای بین‌المللی و خباثتهای آمریکا و کشورهای رقیب بود.

آذر با بیان اینکه تئوری و معماری اقتصاد مقاومتی تحت عنوان تاب‌آوری اقتصاد در برابر بحران ها از سوی رهبر معظم انقلاب مطرح شد که سندی کاربردی است، تاکید کرد: در این سند پدیده های نوظهور دیده نشده و برای مدیریت آن، طرح بازآفرینی و افزایش تاب آوری کسب و کارها در برابر بحرانهای نوظهور هم باید گنجانده شود.

استاد دانشگاه تربیت مدرس افزود: تئوری اول برای مدیریت کسب و کار در شرایط بحران، درس آموزی از خود طبیعت به واسطه یادگیری از آن با استفاده از مکانیزم موجودات زنده و هوش مصنوعی است.

وی اضافه کرد: جهش های مختلف ویروس کرونا و تغییرات زیاد آن از انسانی به انسان دیگر به ما این نکته را می آموزد که باید تنوع کسب و کارها را بالا ببریم و همانند خود ویروس عمل کنیم چرا که کرونا با وجود همه خسارتها، انسان ها را هوشمند تر کرده است.

استاد دانشگاه تربیت مدرس اضافه کرد: نظریه دوم بر تنوع خدمات و نرم مبتنی بر زیست پدیده‌ها و طبیعت، باید بنیان‌گذاری شود.

آذر گفت: بردن کسب و کارها به سمت افزایش تاب آوری به ویژه آنهایی که آسیب پذیری بیشتر و بنیان سنتی دارند از جمله کارهایی است که باید به صورت  جدی مطرح شود.

وی با بیان اینکه در کشورمان حرف می‌زنیم ولی عمل بسیار کمتر است افزود: در حال حاضر پنج  واکسن کرونا در کشور رونمایی شده که تنها یک مورد آن به تولید انبوه صنعتی رسیده است چرا که ما یاد گرفته‌ایم اول تبلیغ کنیم و بعد اگر موفق شدیم آن را رونمایی کنیم.

آذر از تبیین سازوکار احیای مشاغل برای دولت جدید خبر داد و یادآور شد: مسوولان  کردستان هم به رغم اینکه شاید دوره عمر خدمتی آنها رو به پایان باشد، تلاش کنند تا برای هر کدام از مشاغل تعطیل شده، اصل تنوع را تعریف کرده و نسخه‌های شبیه‌سازی متنوعی برای مشاغل مختلف تبیین و به تناسب اصل یادگیری از طبیعت اجرایی کنند وکارگاه هایی برای مدیران، کارآفرینان و افرادی که شغل خود را از دست داده‌اند برگزار شود.

وی تاکید کرد: برای انجام این کار پول زیادی لازم نیست و مردم هم به واسطه تعطیل شدن کسب و کار خود حتماً استقبال ویژه‌ای از این طرح خواهند داشت  و از سویی همجواری با اقلیم کردستان عراق می تواند فرصت طلایی برای استان کردستان در زمینه بازیابی و احیای مشاغل از دست رفته باشد.

استاد دانشگاه تربیت مدرس به برگزارکنندگان همایش هم توصیه کرد تا پروتکل عملیاتی از این همایش تهیه شده و در حد نظر باقی نماند و چند نسخه از آن برای کسب و کارهای جدید و تولید مطرح تا استان و کشور از منافع آن بهره‌مند شود.

دانشگاه کردستان ۱۵ و ۱۶ تیر، میزبان همایش ملی مدیریت کسب و کار در شرایط بحران و عدم اطمینان است که متخصصان و صاحبنظران استانی و ملی در آن به ارائه راهکار می پردازند.

محورهای این همایش شامل« مباحث کمی، مدیریت تولید و عملیات در شرایط بحران و عدم اطمینان»،« بازاریابی، ارتباط با مشتریان و مدیریت برند در شرایط بحران»،« کارآفرینی، نوآوری و نقش آنها در عبوراز بحران»،« تصمیم گیری و برنامه ریزی استراتژیک در شرایط ابهام و عدم اطمینان»،«مدیریت موسسات گردشگری در شرایط بحران»،« مدیریت منابع انسانی، بهره وری و تعالی سازمانی در شرایط بحران»،«ساختارهای سازمانی و سازمان های نوپا در شرایط بحران و عدم اطمینان» است.

دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانش‌سرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیس‌های دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.

این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی،  علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم‌ پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی،  ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

این دانشگاه با پذیرش بیش از ۶۰۰ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.

برچسب‌ها دانشگاه کردستان اقتصاد مقاومتی کارآفرینی عادل آذر دانشگاه تربیت مدرس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه کردستان اقتصاد مقاومتی کارآفرینی دانشگاه کردستان اقتصاد مقاومتی کارآفرینی عادل آذر دانشگاه تربیت مدرس بحران و عدم اطمینان دانشگاه تربیت مدرس دانشگاه کردستان شرایط بحران کسب و کار تعطیل شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۳۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش کوه برخی مسیرهای مواصلاتی استان بوشهر را مسدود کرد

مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر از افزایش شدت بارش باران در نقاط مختلف این استان خبر داد و گفت: به سبب شدت بارندگی و ریزش کوه مسیر جاده شیرینو به گله‌دار و جاده باغان مسدود شده است. - اخبار استانها -

کورش دهقان مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به فعال شدن سامانه بارش باران در استان بوشهر اظهار داشت: در این راستا تیم‌های امدادی ساحلی و دریایی، جاده‌ای و کوهستانی استان بوشهر به‌صورت شبانه‌روزی آماده‌باش هستند.

وی با بیان اینکه در شبانه‌روز گذشته تاکنون هیچ حادثه و تلفاتی بر اثر بارش باران گزارش نشده است گفت: شدت بارش باران اکنون در جنوب استان بوشهر گزارش شده و در این راستا تیم‌های امدادی فعال هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر یکی از حوادث جنوب استان در شهرستان کنگان را مسدود شده جاده شیرینو به گله‌دار اعلام و تصریح کرد: به سبب شدت بارش باران و ریزش کوه جاده مواصلاتی شیرینو و گله‌دار که دو استان فارس و بوشهر به هم متصل می‌کند مسدود شده و تیم‌های راهداری با همکاری پلیس راه، فرمانداری کنگان و بخش‌داری سیراف در حال بازگشایی مسیر هستند.

دهقان با اشاره به شدت بارش باران در دشتی اضافه کرد: شدت بارش باران در دشتی به تأسیسات و شبکه برق‌رسانی باغان صدمه وارد کرده و تیم اتفاقات برق در حال رفع مشکل هستند.

وی بیان کرد: علاوه بر این، جاده باغان هم به سبب آبگرفتگی و ریزش کوه مسدود است و تیم‌های امدادی و راهداری در حال رفع مشکلات هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر آبگرفتگی در شهر دیلم و مسیر جاده‌ای را از دیگر موارد در جریان بارندگی امروز دانست و خاطرنشان کرد: اکنون بارش باران بر روی قسمت مرکزی استان بوشهر و ارتفاعات متمرکز است.

دهقان ادامه داد: خوشبختانه تاکنون گزارشی مبنی بر تلفات جانی و صدمات جسمی در استان بوشهر گزارش نشده است.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • هشدار مدیریت بحران استانداری برای تردد در محور خوسف_قلعه زری
  • تخلیه آب از ۸۰ منزل در شهر اصفهان انجام شد
  • فرانسه به دلیل اعتراضات دانشجویان، دانشگاه‌ها را تعطیل کرد
  • ویدیو/ چرا مهم‌ترین دانشگاه فرانسه تعطیل شد؟
  • هشدار مدیریت بحران استانداری مرکزی
  • هشدار مهم مدیریت بحران استانداری
  • آخرین وضعیت بارش‌ها و سیلاب‌ها در اصفهان
  • ریزش کوه برخی مسیرهای مواصلاتی استان بوشهر را مسدود کرد
  • سورپرایز عوامل فوتبال ۳۶۰ برای عادل فردوسی پور (فیلم)
  • هشدار جدی آبگرفتگی و وقوع سیلاب در رودخانه‌های کردستان